pcbs01.jpg (20518 bytes)

 

Fiskejournal

Småbådsfiskeri

Mine fiskepladser

Mit fiskegrej

Tag med på fisketur

Galleri

Gæstebog

Links

Velkommen til min gæstebog

Skriv en kommentar, din mening eller hvad du kan have på hjerte

pbs@perogsanne.dk

 

3. Marts 2005

Jeg faldt over din fine hjemmeside, og vil gerne lige sige nogle pæne ord om den. Det er en god hjemmeside med nogle dejlige billeder, og man bliver helt vild for at komme over og fiske. Jeg er en gut på 41 år, som har fisket lige siden "92". Jeg er fluefisker med stort "f", men er ikke så hellig at jeg ikke er at se med en spinnestang hvis vejret driller. Jeg skal til Bornholm i uge 14 og har fisket på øen i en del sæsoner. Har fået en del fisk, men den største var på 5,5kg taget på øst-kysten. Sidste år var vi afsted i uge 13, og vi var tre mand der i alt fik 32 stk havørreder, en hel del af dem var nedgænger som vi nænsomt genudsatte.

Man ved aldrig om vi måske mødes i uge 14.

Knæk og bræk

med venlig hilsen

Dennis Quistgaard

 

4. December 2003

Hej

Kom lige forbi din hjemmeside, vil da ikke gå igen uden at give dig en lille hilsen.

Dejlig side du har, kom forbi siden gennem Netavisen.

God jul til dig og familien.

 

 

18. november 2003

Hej med dig !! . Jeg er en fyr fra fyn der går en del op i at fiske fra kysten, da det bare er den bedste måde at koble af på. Nå men grunden til at jeg stødte på din side er at jeg er sammen med en pige fra Bornholm hvilket resultere i at vi ret tit er ovre at besøge hendes forældre i Rønne. Jeg har prøvet at fiske en lille smule derovre "UDEN HELD"  så nu ville jeg prøve den moderne vej at finde "indernettttet" et par gode pladser hvor jeg ku prøve lykken. Første side jeg stødte på var din side som jeg endnu engang vil rose., for den er nem og ligetil at finde ud af.

Nu har jeg jo så fået et par gode tip's så næste gang vi skal besøge svigerforældrene, ser de nok ikke meget til mig for jeg skal da helt sikkert ud at prøve nogle af dine pladser.

mvh.klaus holst

P.S det kunne da være sjovt at komme på tur med en lokal kendt så hvis du har lyst kan du altid skrive en kort lille hilsen til
sylvesten@get2net.dk 
så vil jeg prøve at skrive til dig næste gang turen går til solskinsøen.

Skulle du nogensinde komme til sydfyn's ørred paradis så er du ligeså velkommen til at kontakte mig for der er jeg på hjemmebane ha ha.

13. september 2003

Hej Per...

Synes at det er en flot hjemmeside du har lavet er dejligt med nogle som lægger billeder på net'et =). 

Stor ros til dig... 

PS: er begyndt at fiske efter at ha' set din hjemmeside =).

Mathias Assenholm

13. maj 2003

Hej Per... 

Jeg har med stor interesse læst på din hjemmeside om fiskeriet på Bornholm, og jeg syntes at det er dejligt at du fortæller så detaljeret om dine fiskepladser.

Vi (jeg selv og min kone) skal en tur på ferie sidst i juli til Bornholm, er der mulighed for at fange havørred fra disse pladser du beskriver på den tid af året ? Jeg kan ligesom se at det hovedsageligt er forår og vinter du beskriver disse pladser.

Jeg er selv ivrig spinnefisker hovedsageligt på UL grej, og mit område er den Nordsjællandske nordkyst samt Isefjorden

De bedste hilsner

Ib Ludvigsen

 

21. marts 2003

Hej Per

Jeg har siddet og fulgt lidt med på din hjemmeside og dine fangster.
Vi er nogle stykker der er begyndt hvert år at tage på sommerferie på
Bornholm, og ville høre om du kan fortælle om der er mulighed for at fange havørred fra land i juli måned,
og i så fald hvor det kan lade sig gøre. Eller om det er et must at tage ud
med båd. Sidste år havde vi planlagt en tur ud fra Nexø Trolling, men blev
brandt af.
Har tidligere fisket en del på Bornholm i påsken, men ørrederne er vel trukket længere ud i sommerhalvåret?
Jeg høre meget gerne fra dig, hvis du kan fortælle lidt om det, og måske ved
hvor man kan leje billige både og sejle ud. Ikke noget vildt offshore-trolling, men bare lidt hyggeligt kystnært fiskeri. Jeg kan se du selv har haft held med ørrederne i juli måned.

m.v.h.
Morten

26. februar 2003

Hej Per Clausen,
Jeg har med stor interesse fulgt med på din fiskeside den seneste tid. Den er ret kanon!
Vi er en gruppe af gamle venner som årligt har en fisketur til Bornholm. I år kommer vi til øen i uge 13. Det bliver 9. år i streg vi tager til Bornholm. Udbyttet svinger meget fra år til år, men den store naturoplevelse er altid den samme. Vi er primært på Bornholm for at fiske, men hyggen skal man ikke give afkald på. I år skal vi 3 mand afsted. Vi er en lille gruppe som oprindeligt kommer fra Holstebro, men nu er vi delt lidt rundt om i landet. Jeg bor eksempelvis i Vejle. Vi er alle omkring de 30 år, og en sådan fisketradition er værd at holde i hævd, i en tid hvor familie, børn og karrierer tager en del af ens tid.

Vi fisker over hele øen, men primært er det nok sydkysten, Gedebakken, Bro, Lufthavnen og lign. Kysten på Bornholm er meget forskellig fra hvad vi er vant til, men det er jo også en del af charmen ved at komme til Bornholm. Vi er bestemt ikke vant til at bruge wadestav og den slags, men efter 9 år med ture til øen har vi prøvet lidt af hvert. Hver år når vi kommer til januar begynder det at krible lidt i fignerne og de gamle billeder fra Bornholm findes frem. Det er skønt. Det må også være dejligt at have sådant et fiskevand så tæt på døren.

Vi syntes efterhånden at vi kender en del til fiskeriet på Bornholm, men er altid på udkik efter nye fiduser, derfor er din side meget interessant. En ting som vi ofte har set på, er jeres fiskeri med kølpirken. Vi har prøvet at købe nogle stykker, men synes ikke rigtig at vi har fået noget succes. Vi fisker den nok ikke rigtigt. Til gengæld har vi haft pænt succes med snapsen.
Generelt må vi nok sige, at vi mangler det helt store gennembrud på Bornholm – en blankfisk over 4 kg.

Gennem årene har vi jo mødt en masse lokale, som har givet mange gode råd. Mange af disse råd er nu bare ved at være så "blandede" at det er svært at skille dem ad. Her tænker jeg på hvilken vind, "gammelt vand", vindskift temperaturer og lign.

De sidste år har vi mærket en stor tilgang af fisketurister på øen. Tidligere var det altid i påsken vi var på Bornholm, men efterhånden synes vi at der er så mange mennesker ved kysten, at det er svært at "få" en plads. Der er også fiskere med forskellig etik, både hvad angår fangster, men også generelt opførelse ved kysten.

Nå, men jeg håber at du vil blive ved med at lave din fangst journal, og skulle du have lyst til at give nogle aktuelle tips, er du altid meget velkommen. Det kunne evt. også være at vi kunne mødes til et par timers fiskeri i uge 13.

Med venlig hilsen

Jesper Gammeljord
Langelinie 59, 3
7100  Vejle

gammeljo@danskebank.dk

20 januar 2003

Sikken et pragteksemplar af en ørred du har fået på din hjemmeside.
Jeg skal i fremtiden følge din fiskedagbog, for den er også fuld af fine kommentarer om hvor på kysten, og hvilket grej du fisker med. Du fortæller og fotografere også så fint at man næsten kan mærke vinden, og lugte havet og stranden.
Rigtig flot initiativ, Per Clausen...!!!

Stor naturhilsen fra Regitze

Sportsfiskeri
Lystfiskeri
Historier
Billeder
Pral

Min allerstørste ørred
Juli 2001

Krashave ca. 1980. Gedde på 122 cm.

Aprilsnar. En aprilsnar stopper ikke altid 1. april.

En farvet fisk kan også være flot

Stadig mange fine ørreder.
Juli 2001

Mange fine ørreder.
Juni 2001

Min største ørred.
Maj 2001.

Min første fisk i Mølle vig.
Marts 2001.