pcbs01.jpg (20518 bytes)

Mine fiskepladser Fiskejournal Småbådsfiskeri

Tag med på fisketur

Gæstebog Links
Galleri Mit fiskegrej  

Fiskejournal 27. april 2003

Offergård.

1 ørred. 1 ørred mistet.

Jeg var en tur med Jens og Peter til Offergård fra ved 11 -tiden til ved 17 -tiden. Der blæste en hård sydvestlig vind. Vi lagde ud i solskin, halvstore dønninger der gik lige på land, kraftig sidevind fra venstre og krystalklart vand. Fra ved middagstid var det skyet det meste af tiden, vinden generede mindre og dønningerne blev til beherskede bølger der kom ind fra venstre. Peter målte vandtemperaturen til 5 grader.

Jeg fiskede fortrinsvis på stykket til venstre for skæret. Det var temmelig meget lavvande, så jeg skulle ud og vade næsten der hvor jeg fanger fisk under normale omstændigheder for at bringe mig i position til noget fornuftigt fiskeri. Jeg forsøgte mig fortrinsvis med kølpirk, men gav også bobleflåddet en chance. For enden havde jeg en pink glimmerreje.

Ved 14 -tiden havde jeg kontakt til en god fisk med masser af kræfter, men mistede den igen efter at have haft den på i bare 10 til 15 sekunder. Den tog på en kobber/sort stor køl 30 til 40 meter uden for stenrækken der ligger til venstre for skæret. Jeg fortsatte fiskeriet samme sted afbrudt af lidt pauser, og kl 15.10 fik jeg en virkelig pænt restitueret fisk på 2.3 kg og 62 cm. Den tog på en rød/sort køl.

Jens fik en fisk på lidt over 1 kg i den nordvestlige del ved 13 -tiden på en blå/sølv køl. Peter mistede en flot blankfisk på ca 2.5 kg ved bækken ved middagstid. Den tog på en wobler.

Der har garanteret været mange fisk på pladsen som vi bare ikke kunne få i tale. De er meget optagede af at spise tanglopper for tiden.