pcbs01.jpg (20518 bytes)

Mine fiskepladser Fiskejournal Småbådsfiskeri

Tag med på fisketur

Gæstebog Links
Galleri Mit fiskegrej  

Fiskejournal 9. til 14. april 2003

Ude i jollen, Lufthavnen, Hvide odde, Mølle vig og Sannes Hjørne.

Jeg har været på en del smutture til kysten og været ude i jollen et par gange. Foråret er så småt begyndt at slå igennem, men vandet er stadig meget koldt. Fælles for samtlige ture er at jeg har været ude ved vandene under nærmest ideelle forhold, uden at jeg har haft held til at få nogen havørreder til at interessere sig for mine blink. Nu har jeg investeret i en Bombardo og nogen fluer, jeg er sikker på at det er muligheden for at spille på den ekstra streng der giver fisk under disse forhold. Blinkene fanger vi kun fisk på ved lykketræf for tiden, det er fluen hvis man vil fiske målrettet på alle de fisk der må være der. Men det forlyder at der er fanget havørred med tobis i maven, så nu får vi se om min bombardo -beslutning er lige sen nok.

Men selv om man ikke selv fanger fisk er fisketure jo ikke fri for gode oplevelser. så når jeg ser bort fra et par ture der gik med at have problemer med linen, så må jeg sige at det var nogen interessante rekognosceringsture jeg havde med jollen i godt vejr på Hvide odde og Haddingen. Jeg har fundet et perfekt sted til at fiske på aftentræk ude på Haddingen. Jeg ville prøve det den ene aften, men så disede det til, og jeg skal ikke ud og ligge og rode rundt i tåge på Haddingen om aftenen så længe vandet er så koldt, men tiden arbejder for mig, vejret bliver bedre og aftenerne længere.

Om lørdagen var jeg en tur på Lufthavnen en af de dage hvor den bare lugtede af fisk. Små bølger med uklart vand. Eneste problem var at man skulle fiske med blink der gik højt i vandet, da der ellers kom meget møg på blinket, men med de højtgående gik det fint, men så krævede det jo til gengæld også at man kunne få fisken til at gå op, og det var de ikke specielt vilde med. Jeg har jo ikke heldet med mig for tiden, så jeg fik ikke noget, men det gjorde Andersens. Først fik hun en stor farvet på omkring 5 kilo der blev genudsat, og dernæst tog han en fantastisk flot overspringer, en fisk så flot som en lufthavnsfisk nu en gang kan blive. At se sådan en fisk blive landet er lige så godt som selv at fange en. Se den i mit galleri.