pcbs01.jpg (20518 bytes)

Mine fiskepladser Fiskejournal Småbådsfiskeri

Tag med på fisketur

Gæstebog Links
  Mit fiskegrej  

Fiskejournal 8. april 2003

Mølle vig og Sannes Hjørne.

1 ørred. 1 kontakt.

Den hårde nordenvind havde lagt sig en smule og var nu bare temmelig frisk. Der havde været snebyger i nat og det frøs stadig en smule da jeg ved 9.30 -tiden kom til Mølle vig for at fiske en lille times tid.

Der kom tre tyskere der nede fra samtidig med at jeg kom til parkeringspladsen. De havde fisket i vigen halvanden times tid med flue uden at mærke noget. Jeg tog den lange gåtur ned til vigen og fiskede med en blank Snaps 25 gram ude fra skærene lige neden for stien der fører ned til vigen. Derfra kunne jeg fiske på langs med dønningerne der rullede ind i vigen uden at få linebue af den friske vind. Jeg fik fisket i bare fem minutters tid med is i øjerne før det lykkedes mig at kroge en fin lille blankfisk godt ude i kastet. Den blev så også det eneste jeg mærkede der, men en fin lille blankfisk på 900 gram og 47 cm er nu heller ikke at kimse af.

Hen om 18 -tiden havde vinden næsten lagt sig, og det var begyndt med små snebyger. Jeg tog den sidste halvanden times tid med sol på Sannes hjørne for at se om der skulle stå en god aftenfisk på revet. Jeg fik den ikke, men den var henne og pille ved en kobber Snaps 25 gram jeg fiskede med det meste af tiden. Medens jeg havde en pink/sort kølpirk på havde jeg også noget der kunne være et godt hug, der var ikke møg på blinket efter at jeg havde haft noget der havde haft fat i den derude et stykke tid, men jeg kunne ikke vurderer sikkert om det var som pirken gik igennem en tangbusk, eller om det var en god fisk.