pcbs01.jpg (20518 bytes)

Mine fiskepladser Fiskejournal Småbådsfiskeri

Tag med på fisketur

Gæstebog Links
  Mit fiskegrej  

Fiskejournal 5. april 2003

Sannes Hjørne.

2 ørreder. 1 kontakt.

Lang tid siden jeg har været nede på Sannes Hjørne ved Galløkken. Vi har ellers snakket meget om pladsen på det sidste. Så i dag med den hårde nordvestlige vind anså jeg til en oplagt lejlighed til at få gjort noget ved snakken.

Jeg indfandt mig på pladsen ved 9 -tiden. Det havde været nattefrost og solen skinnede det meste af tiden. Jeg fiskede en lille times tid med en bronze/rød kølpirk, bøjlemodel, en times tid fra hjørnet, hvor jeg dels dækkede en del af revet, og dels kunne kaste inde i "badekaret" der er mellem rev og strand. Da det ikke gav noget gik jeg ca 75 meter mod sydhavnen, hvor jeg fiskede med stor linebue i den kraftige sidevind. Men alligevel fik jeg næsten med det samme en udleget fisk i pæn stand, jeg vil anslå til noget over halvandet kilo. Den tog langt ude på revet, og jeg mærkede den nappe et par gange før den endeligt tog kølpirken. Den var frisk nok til at give et par fine opvisninger i "spring ud af vand" lige foran mig, efter at jeg ellers mente at den måtte være udtrættet efter den lange vej ind.

Jeg tog nogen kast yderligere af samme slags som ved fangsten, men det var en irriterende sidevind. Jeg satte derfor en blank Snaps på, for at få et agn der arbejdede godt med den gode strøm der var over revet. Men sidevinden var for irriterende, så jeg gik tilbage til hjørnet. Der fik jeg i et af de første kast yderligere en fisk. Endnu et fint udleget eksemplar som jeg vil anslå til noget over 2 kilo. Den tog også blinket ret langt ude på revet. I et kast der gik skråt ud til venstre over en del af revet hvor man kan ane en masse store sten der ligger næsten i overfladen. Jeg gav den en lille chance mere før jeg kørte hjem ved 11 -tiden. Det var flere gange i løbet af turen som om jeg havde små forsigtige hug der ikke blev registreret ordentligt på grund af den store linebue.

Ved 15 -tiden vendte jeg tilbage til samme sted og de samme forhold og fiskede de samme steder en lille times tid. Der var et enkelt hug, kun en hurtig kontakt der fik bøjet stangen et sekund, næsten samme sted som jeg fik den første om formiddagen, bare lidt længere inde.