pcbs01.jpg (20518 bytes)

Mine fiskepladser Fiskejournal Småbådsfiskeri

Tag med på fisketur

Gæstebog Links
  Mit fiskegrej  

Fiskejournal 4. april 2003

Hvide odde, Salene og Hullet.

Ville lige checke Hvide odde ved 9 -tiden. Solen skinnede, jævn vind fra sydvest, nattefrost, pæn bevægelse i vandet der havde små toppe og var krystalklart. Et vejr hvor jeg vil anse det for at være enten eller. Enten er der jagende fisk inde der tager blinket, eller også er de der ikke. For en spinnefisker som mig vil jeg mene. Medmindre man har tænkt sig at vente på der eventuelt skulle komme nogen fisk der var i bevægelse forbi. Men jeg nøjedes med at give den en halv times tid på odden hvor jeg ikke mærkede noget, men der var fint at fiske, der var ikke alt det møg som der var i vandet sidst jeg var der.

Konsulterede Hvide odde igen ved 15 -tiden. Det var i mellemtiden blæst voldsomt op fra vest drejende til nord, så det så rigtig godt ud med gode bølger, men nu var der desværre også meget møg i vandet, så jeg opgav straks at fiske.

Ved 17 -tiden indfandt jeg mig i Salene, hvor jeg opsøgte Den Flækkede. Der kunne jeg fint komme ud på skærene til venstre for, det er igen pænt lavvande. Det så rigtig godt ud med lidt farve i vandet, og masser af bevægelse i vandet. Fralandsvinden havde så nordlig en retning et vejret kom godt ind fra venstre. Så det var forhold der syntes perfekte. Så det var med stor undren, og en mistanke om at min fiskestang slet ikke virker mere, at jeg efter ca halvanden times fiskeri gik tomhændet fra fiskepladsen.

Jeg ville slutte dagen på Offergård, men der holdt allerede et par tyske biler, så jeg kørte videre til Hullet, hvor jeg fiskede ude på skærene til højre. Prøvede også et par kast inde i hullet, men det virkede ikke så interessant i lavvandet.