pcbs01.jpg (20518 bytes)

Mine fiskepladser Fiskejournal Småbådsfiskeri

Tag med på fisketur

Gæstebog Links
  Mit fiskegrej  

Fiskejournal 30. marts 2003

Ude i jollen, Salene og Offergård

Når man er lystfisker så går det godt nogen gange, og andre gange der går det ikke så godt. Det skal man glæde sig over når det ikke går så godt, for så kommer der nemlig lige pludselig gange hvor det går vældig godt. Men det er da altid rart at komme ud. Det er trods alt skønt at være lystfisker.

Jeg ville ud med jollen, det var lidt diset men så ellers godt ud, lignede opklaring. Så jeg stod ud af Nørrekå ved 10 -tiden. Jeg var stadig lidt i tvivl om vejret så jeg satte et par woblere ud så snart jeg var ude af indsejlingen. Så kunne jeg starte forsigtigt i bugten ved Kystvejen. Jeg har fanget fisk neden for Kystparken før, og garnfiskerne var vældig glade for stykket dengang man måtte sætte garn helt ind til kysten, så glade at der gik lang tid fra det blev forbudt til de helt holdt op. Men jeg nåede knap nok til Griffen, så kom tågen ind fra havet og lukkede sig totalt om mig så det var umuligt for mig at orientere mig tilstrækkeligt til at udføre noget fornuftigt fiskeri, endsige finde vej, så jeg listede ind i havn igen.

Så hen om 13 -tiden ville jeg se på forholdene ude på Lufthavnen. Ude ved Stampen mødte jeg Jesperne og Allan fra i forgårs. De havde ikke fanget noget, og ville nu rejse hjem igen. Uheldig periode de havde fået tildelt til deres Bornholmertur, bedre held næste gang. Ude ved Det gamle Slæbested fandt jeg min plads og fiskede lidt, men droppede det hurtigt igen, der var for meget fedtemøg i vandet, det var lige begyndt at blæse efter en rolig periode. Så jeg droppede mit forehavende.

Hen om 17 -tiden kørte jeg til Salene, hvor jeg opsøgte Den flækkede. Der var lavvande så jeg kunne komme ud på de skær jeg godt kan lide at fiske fra, og med fralandsvind lignede forholdene dem jeg flere gange har fanget fisk på den lokalitet under. Men ikke i dag. Så jeg kørte til Offergård, hvor man skulle godt ud på skærene for at fiske i det lavvande der var og med den dumme side vind der huserede. Der gik også nogen tyskere og fiskede med flue, de havde fanget lige så meget som mig, nemlig ingenting.