pcbs01.jpg (20518 bytes)

Mine fiskepladser Fiskejournal Småbådsfiskeri

Tag med på fisketur

Gæstebog Links
  Mit fiskegrej  

Fiskejournal 22 -23. februar 2003

Hvide odde, Lufthavnen og Gedebakke odde

Jeg fortsatte mit smuttursfiskeri i weekenden, stadig uden at fange noget.

Vejret har været fint og koldt, solskin og op til et par grader med nattefrost. Vinden svag til jævn fra sydøst. Og så er det lidt under normal vandstand.

Jeg prøvede Hvide odde to gange om lørdagen. Fiskede odden af en times tid om morgenen ved 9 -tiden, og en kort tur ved 13.00 tiden, hvor jeg blev endeligt træt af den line jeg havde på, så jeg nåede lige at få ny line inden lukketid.

Om søndagen tog jeg en times tid over middag ud til mit lille "hot spot" ved det gamle slæbested på Lufthavnskysten. Der fiskede jeg en times tid med næsten alt hvad jeg havde i grejboksen, stadig uden at mærke noget. Der gik to andre der kom samtidig med mig, de mærkede heller ikke noget medens jeg var der. Men jeg fik konstateret at det lader til jeg har fundet en god line.

Så en halv times tid før solnedgang indfandt jeg mig på en anden af mine kære gamle pladser som jeg efterhånden for sjældent besøger, Gedebakke odde. Jeg tror det måske hænger sammen med at jeg en tidlig morgen medens det stadig var bælg ragende mørkt sammen med Ole kørte hele den lange vej derned, blot for at finde stedet spækket med tyskere som perler på en snor, der må have brugt lommelygte for at finde ud til fiskepladserne. Men i dag var der ikke et øje. Jeg fiskede det meste af den lidt over en halv time jeg havde til solen gik ned fra nogen sten der ligger ude til venstre for høfden. Der kan man fiske på nogen interessante pletter med ålegræs, ligge nogen lange kast ud over revet og fiske på langs med revet til højre. Jeg prøvede det hele og lidt til med en sølv/grøn 23 grams kølpirk, som som sagt, ikke nogen reaktion i den anden ende af linen.