pcbs01.jpg (20518 bytes)

Mine fiskepladser Fiskejournal Småbådsfiskeri

Tag med på fisketur

Gæstebog Links
  Mit fiskegrej  

Fiskejournal 10. februar 2003

Lufthavnen Hvideodde

1 ørred

Havde endelig fået en fridag så jeg kunne komme ud og fiske lidt igen. Det var en dag hvor det holdt sig på et par frostgrader hele dagen, det var et mørkegråt skylag, det var lettere diset og så var der næsten ingen vind, den smule der kom, kom fra en sydøstlig retning.

Jeg startede med at køre en tur på Hvide odde ved 9-tiden hvor jeg fiskede en halv times tid med henholdsvis en kølpirk og en Snaps i helt stille og klart vand uden at mærke noget.

Så kørte jeg hjem en tur for at tage ud på Lufthavnen ved 11-tiden. Jeg gik ud til det gamle slæbested hvor jeg for nylig har gjort gode fangster, for at se om jeg kunne gentage succesen. Der var som sædvanlig på Lufthavnen lidt slag i stranden trods der ingen vind var, og vandet var klart. Og der var masser af fisk. Jeg havde mange nap der var for forsigtige til at jeg fik kroget dem, bortset fra en enkelt farvet fisk på lidt over et kilo. Den tog på en Snaps. Jeg forsøgte også lidt med en kølpirk. Men jeg så mange af dem. De brød ofte overfladen 8 til 20 meter ude, men hugge seriøst ville de ikke. Så hen ved 13-tiden kørte jeg hjem igen.

Om aftenen ved 16-tiden kørte jeg til Arnager og fiskede en lille times tid under de samme forhold som på luftehavnen tidligere på dagen fra "Pladen" lige uden for rensningsanlægget, en fiskeplads jeg før i tiden dyrkede meget, og som har givet mig mange små fine blankfisk. Men det blev ikke i dag. Jeg startede med en Snaps og fortsatte med en køl, men altså uden resultat. Anders Schou Jensen gik og fiskede på revet til højre da jeg kom, og stoppede samtidig med mig. Havde heller ikke haft noget.