pcbs01.jpg (20518 bytes)

Mine fiskepladser Fiskejournal Småbådsfiskeri

Tag med på fisketur

Gæstebog Links
  Mit fiskegrej  

Fiskejournal 26. januar 2003

Lufthavnen Hvideodde

Min søn Johan havde også fået blod på tanden efter lidt havørredfiskeri efter i løbet af ugen at have været vidne til hvad far kom slæbende hjem med. Så ved middagstid var vi af sted i et par timer.

Selvom det blæste 9 m fra sydvest, og der var 3 grader og byger af finregn, ville vi lige prøve om ikke det kunne lade sig gøre at fiske på det gamle slæbested på lufthavnen hvor jeg havde haft held med fiskeriet de foregående dage. Og der var store bølger, men det kunne sagtens lade sig gøre at fiske da vinden kom lige på land. Der var ikke møg i vandet. Men heller ingen fisk der bed. så efter en halv times tid kørte vi til Hvide odde.

Der var også godt gang i bølgerne, men lidt mere møg, men ikke mere end man kunne fiske. Men heller ikke der fangede vi noget. Der gik et par stykker andre og fiskede, og de så heller ikke ud til at fange noget. Lige før vi kørte hjem snakkede vi med en fyr der havde været der om formiddagen, hvor han havde hjembragt en blankfisk på 1.5 kg og genudsat en farvet, så vi var der åbenbart bare på det forkerte tidspunkt.