pcbs01.jpg (20518 bytes)

Mine fiskepladser Fiskejournal Småbådsfiskeri

Tag med på fisketur

Gæstebog Links
  Mit fiskegrej  

Fiskejournal
29. december 2002

Hvide odde
1 ørred mistet

Efter en periode med frost og østlig vind, har vejret de sidste par dage skiftet til regn og tåge, og i dag blæste en jævn vind fra vest med en temperatur på 2 grader.

Bølger på Hvide odde plejer at være godt, så hen om klokken 11 tog jeg en tur derned for at se om der var noget.

Der var fine bølger der gav god turbulens i vandet, der var lidt grumset, men med god sigt. Jeg gik 50 - 60 meter forbi den store sten mod odden, og stillede mig på en flad sten der ligger få meter fra strandkanten. I tredie kast, der var lagt lige ud en anelse til højre, fik jeg et hug, men det varede blot 5 til 10 sekunder, så havde havde den slået sig af af igen. Jeg vil skyde på det var en farvet fisk på 2 til 3 kg, men det ved man jo ikke når men ikke fik set den.

Jeg fiskede videre en times tid. Fortrinsvis fra de to sten mellem den store sten og odden, men også de andre steder på stykket. Jeg synes der var noget der pillede nogen gange, men vejret var for uroligt til jeg havde føling nok med grejet til at være sikker. Jeg sluttede af med nogen kast lige neden for vejen der fører ned til stranden. Heller ikke det gav noget, der har jeg ellers også fanget fisk før.