pcbs01.jpg (20518 bytes)

Mine fiskepladser Fiskejournal Småbådsfiskeri

Tag med på fisketur

Gæstebog Links
  Mit fiskegrej  

Fiskejournal
15. december 2002

Hullet
1 ørred

Det var slet ikke fiskevejr i dag. Vinden var frisk fra øst og der var 0 graders fugtig kulde. Tog af sted hen på formiddagen og startede fisketuren med at besøge en ven på landet og fik en kop søndagformiddags-kaffe.

Kom videre hen mod middagstid.. Kørte ned ved Salene, ville eventuelt fiske på revet efter stenodden lidt mod Gudhjem. Der er ofte blank fisk i den kolde periode. Der så godt ud, men jeg blev helt i tvivl om hvor langt fredningen fra Bobbeå gik, så jeg kørte ned til Hullet.

Det var temmelig lavvandet, men der var rigtig god bevægelse i vandet, og der kom pæne dønninger ind. Jeg gik ud på min plads til højre i vigen, og mærkede hurtigt små nøk når jeg kastede ud midt i bugten. Og i cirka 10´ende kast fik jeg en undermåler. Som sædvanlig, vil jeg næsten sige, på rød kølpirk. Kort efter var der også en der slog til blinket i et kast langs brændingen på det lave inderste stykke.

Jeg fiskede også lidt på skærene til højre for hullet, men der mærkede jeg ikke noget. Kørte hjem igen efter ca. 45 minutter.