pcbs01.jpg (20518 bytes)

Mine fiskepladser Fiskejournal Småbådsfiskeri

Tag med på fisketur

Gæstebog Links
  Mit fiskegrej  

Fiskejournal
25. november 2002

Offergård

Så fik jeg endelig taget mig sammen til at komme på fisketur igen, det er efterhånden snart et par måneder siden jeg var ude sidst. Godt Peter kom til øen, så får jeg som regel endelig taget mig sammen hvis jeg er gået i stå. Men nu har jeg fået ordnet multirullen, så der skulle være gode chancer for en god start.
Vi tog afsted henover kl 13.00 mod Offergård, for at nå et par timers fiskeri inden det blev mørkt, dagene er jo ikke så lange for tiden. Vinden stod i øst og var lidt frisk, det var lettere diset og temperaturen var omkring 5 grader. Der var masser af bevægelse i vandet, men en for fiskeriet generende sidevind, der gjorde at der ofte ikke var meget kontakt til endegrejet.
Jeg startede med efter få minutters fiskeri fra rullestenene til venstre for skæret, at fange en farvet ørred. Den tog halvvejs ude i kastet, hvor revet i det urolige vand ikke var andet end bølgeskum at se på. På rød kølpirk. Den var ca 1,7 kg.
Så forsøgte jeg mig lidt på de lidt mindre skær 100 meter længere hen mod Helligdomsklipperne, men det gav ikke noget, så jeg vendte tilbage til hvor jeg startede, og der fik jeg så endnu en ørred, igen en farvet. Denne gang på ca. 1 kg. Og igen på rød kølpirk. Den tog lige uden for rullestenene. Jeg har ingen fornemmelse af om den var inde, eller om den var fulgt med ind.
Jeg fik gjort endnu et forsøg inden det blev mørkt, og det gav mig nok en ørred, cirka samme sted som den første. Men det var nok engang en farvet fisk, denne gang omkring 2 kg. Og nok engang på rød kølpirk. Peter havde fisket på rullestensstykket mod Røstad, uden at mærke noget.