pcbs01.jpg (20518 bytes)

Mine fiskepladser Fiskejournal Småbådsfiskeri

Tag med på fisketur

Gæstebog Links
  Mit fiskegrej  

Fiskejournal
2001 til november 2002

Opsamling
Ørred, hornfisk, torsk, sild, suder, skalle, og karusse/karpe.

Jeg har ikke været online et stykke tid, og har heller ikke fisket specielt meget, så derfor er der et hul i min fiskejournal.
Men det vil jeg råde bod på nu.
Jeg har været lidt på kysten i vinters, men det var ofte en kedelig fornøjelse, da der oftest var fyldt med lystfiskerturister lige meget hvor man kom hen. Tyskerne var specielt slemme til at indtage hele kyststrækninger allerede lang tid før det blev lyst. Og så alle de døde fisk som der ikke kunne klare fighten som de de efterlader i strandkanten. Det får mig til at tvivle en smule på det hensigtsmæssige i en fredning af en fisk der fiskes så kraftigt på.
Der blev nogen få kystørreder til mig, men grundet fiskepresset på kysten foretrækker jeg efterhånden jollen. Den gav i løbet af foråret og sommeren, på de ture jeg fik taget mig sammen til, lidt ørred, torsk og hornfisk. Også en smule sild, men det havde vi ikke meget held med i år, jeg tror vandet var for varmt da vi forsøgte os.
Det mest spændende var det fiskeri jeg fik forsøgt mig med i Carl Nielsens Grusgrav. Det er en gammel grusgrav, der er kommet vand i inden for de sidste ca. 15 år. Fortrinsvis fordi Rønne Vandforsyning har et vandindvindingsprojekt kørende, hvor de leder vand fra en nærliggende bæk ud i søen i vinterhalvåret. Vi forsøgte os med fiskeri i søen for første gang i foråret, og vi var knapt kommet i gang med at fiske før vi havde fanget sudere på op til 2 kg. Endvidere fangede vi skaller på over et kg. Og så fangede vi noget jeg tog for at være en karusse, men jeg har siden set et billede af en skælkarpe, og den kunne godt ligne dem vi fangede adskillige af, så det skal jeg lige have undersøgt til næste forår.