pcbs01.jpg (20518 bytes)

Mine fiskepladser Fiskejournal Småbådsfiskeri

Tag med på fisketur

Gæstebog Links
Galleri Mit fiskegrej  

Fiskejournal 9. Februar 2005

Hvide odde.

1 ørred.

Fangede kun farvede fisk på de første fisketure i det nye år. Alle andre omkring mig fik ellers hvad de skulle have. Var bl. a. på Lufthavnen d. 19. januar med en kollega, og han fik et par fine blankfisk, den største en rigtig flot Lufthavnsfisk på 3.1 kg og en mindst lige så smuk målsfisk. Jeg måtte som sædvanlig nøjes med en farvet.

Men Hen i februar begyndte der at ske lidt. Fik en blank fisk lidt over kiloet på Hvide odde d. 2. februar en tilsvarende på Lufthavnen d. 6. februar.

Men så d. 9. februar lykkedes det mig endelig at få en rigtig god fisk:

Frekventerede Hvide odde lidt før solopgang for at give den et par timers morgenfiskeri.
Rigtigt hvideoddevejr, lys klar morgen, let sydlig vind der gav en svag strøm hen over revet med god kontakt til endegrejet og is i topøjet.
Og alligevel kun kontakt til en fisk, men den var til gengæld god.
Hugget faldt kl. 8 efter knap en halv times fiskeri.
Havde indtaget en af de gode positioner, stenen lidt fra land ude på oddespidsen. I et kast ganske lidt til højre for stenen der brydes i overfladen en kastelængde ude, mærkede jeg først fisken i nogen korte ryk trekvart ude i kastet. Holdt tungen lige i munden og spinnede Snapsen så lokkende jeg kunne videre, og halvt ude i kastet var der så fast fisk.
Der var virkelig gode kræfter i fisken, den tog adskillige udløb og måtte roligt trættes. Efter små 10 minutter var fisken rolig nok til jeg kunne gelejde den hen foran mig så jeg kunne gå bag den og få den til at svømme op på stranden.
Flot velkonditioneret Hvide oddefisk. 2.25 kg og 56 cm.
Haps haps haps
Den tog den hvide Snaps :-)).