pcbs01.jpg (20518 bytes)

Mine fiskepladser Fiskejournal Småbådsfiskeri

Tag med på fisketur

Gæstebog Links
Galleri Mit fiskegrej  

Fiskejournal 31. januar 2004

Lufthavnskysten.

1 ørred.

Kom jo lidt i gang igen i november, men det blev ligesom ikke rigtig til nogen blankfisk der var over målet til mig. Fiskede lidt i november december, fortrinsvis på Hvide odde og på Lufthavnen, er jo blevet lidt handicappet efter at jeg skrottede mit bedste fiskegrej i marts, og siden bare har haft knallerten. Men i sidste øjeblik lykkedes det mig da at lande en blankfisk:

Troede slet ikke der skulle blive en ørred til mig i år.
Efter en længere pause fra fiskeriet, kom jeg i gang igen for en måneds tid siden.
Men har kun fået undermålere og farvede fisk på land, dem jeg kunne have taget med hjem var så lumske at slippe krogen før jeg fik hevet dem på land.
Men så her på årets sidste dag gav jeg det endnu en chance. Ved 14-tiden smuttede jeg ud på Lufthavnskysten og nød lidt fiskeri ude ved det gamle slæbested denne milde nytårsdag. Vandet var klart, næsten ingen vind og kun rolige dønninger der rullede ind.
Der skete ikke det store, vist et par enkelte der lige slog lidt til blinket, ellers meget fredfyldt.
Først lige efter solnedgang skete det. Medens jeg stod og var faldet i staver over tidligere tiders oplevelser.
Halvt ude i kastet hang der sørme en ørred og gjorde hvad den kunne for at tage fusen på mig, men jeg hev den resolut ind, og lod en dønning løfte den godt op på rallen. Fisk til Clausen. Fedt.
Fin fisk i lidt over to-kilosklassen. Den kandiderer nok ikke til at være "årets fisk", men mon ikke den kan komme med i opløbet om at blive "årets sidste fisk"? :-))

Knæk og Bræk og godt nytår til alle.

.