pcbs01.jpg (20518 bytes)

Mine fiskepladser Fiskejournal Småbådsfiskeri

Tag med på fisketur

Gæstebog Links
Galleri Mit fiskegrej  

Fiskejournal 28. november 2004

På Lufthavnen.

5 ørreder

Så fik Peter lokket mig på fisketur, det er ellers godt nok længe siden.

Vi tog ud på Lufthavnkysten lige hen over middag. Jeg strøg lige ud til det gamle slæbested, det sted har jeg lige som gode erfaringer med.

Jeg startede fiskeriet lige før 12.30. Fiskede hele eftermiddagen til lige over 15.30 fra skiftevis to sten der ligger lidt over 50 meter fra slæbestedet ind mod Stampen.

Efter blæsevejr fra vestlige retninger i går var vinden løjet af til en svag vind, om formiddagen fra østlige retninger der ved middagstid var skiftet til syd, og formiddagens regnvejr var ophørt. Vandet var rimeligt klart, der flød blot lidt ålegræs og døde brunalger rundt, men ikke noget der generede særlig meget. Der var lidt slag i stranden der aftog lidt i løbet af eftermiddagen. Temperaturen lå på 5 -6 grader.

Efter ca et kvarters tid fik jeg en fin lille blankfisk der desværre manglede et par centimeter i at holde målet. Den tog på en 25 grams blank kobber snaps. Der gik en time før der skete noget igen, jeg havde lidt nap og en efterfølger men fik da en der ikke var større end den første ca 13.45. Så den blev lirket af i strandkanten.

Så var de forholdsvis roligt indtil hen om kl 15.00, hvor jeg den sidste halve times tid havde flere kontakter, men de 3 jeg fik ved den lejlighed holdt sig også på den forkerte side af 40 cm. Jeg havde ganske kort tid en kølpirk og en Gladsaxe på, men alle hug var på den kobberfarvede snaps.

Men det var da rart at der var fisk, efter så lang tids fiskepause er det godt med lidt bid, det styrker moralen.

Peter havde også en enkelt fisk, men også den var under målet.