pcbs01.jpg (20518 bytes)

Mine fiskepladser Fiskejournal Småbådsfiskeri

Tag med på fisketur

Gæstebog Links
Galleri Mit fiskegrej  

Fiskejournal 9. juni 2003

Carl Nielsens Grusgrav.

2 sudere

Det har stået lidt sløjt til med fiskelysten det sidste par uger. Det er godt nok blevet til et par småture jeg ikke har skrevet om, lidt i jollen og en tur i Snorrebakke sø. En lille torsk og lidt hornfisk og en mistet ørred er det blevet til.

Så i dag søndag gravede jeg lidt orm og tog til Carl Nielsens Grusgrav for at fiske sudere og hvad der ellers gemmer sig i søen, det har vi jo ikke helt styr på endnu. Indtil videre har vi fanget pæne sudere, halvstore karudser og nogen meget store skaller.

Jeg fiskede fra ved 11 -tiden til hen imod 15. Jeg lavede en lille fodring med majs 3 -4 meter fra mig lige uden for sivkanten, og fiskede med orm/majs på en halv meters dybde. Der gik små to timer før jeg havde fået lokket de store fisk til, men så fik jeg også kroget fire pæne sudere. Den første, der nok har været den største havde jeg en lang fight med før den satte sig i grene på bunden, men det er første gang jeg har set en suder lave noget der lignede et spring. Jeg mistede også en pæn en der blot slap krogen efter kort tids kontakt. Men det lykkedes mig altså at få to pæne eksemplarer på land. En på 1.95 kg 50 cm og en på 1.35 kg og 45 cm.