Tilbage til hovedside

Per Clausens Bornholmske Sportsfisker Sider

Fiskejournal

Kystfiskeri

Søfiskeri

Mine fiskepladser

Fiskejournal

Fiskejournal

Fiskejournal

05-05-2001.

18.30 til 21.30

Hullet

 

1 ørred mistet.

Rød/sort køl

Endnu en aftentur til Hullet. Sædvanlig procedure. Ud på min position i bugtens højre side, et par kast ud i bugten. I et kast hen over bugten en bule i overfladen efter blinket. Næste kast samme sted hen. Spinstop. Krogning af fisk. Desværre slap den efter et øjeblik havde brugt en masse kræfter på ikke at ville nogen vegne.

Vinden var gået i nord, så det føltes lidt køligt, selv om man godt kan mærke foråret er lige om hjørnet. Der kom rolige dønninger næst lige ind på kysten. Vandet var krystalklart, og havde trukket sig lidt tilbage fra igår. Solen kiggede frem, men der kom også engang imellem noget der med lidt god vilje kunne kalde en regnbyge.

Jeg fiskede lidt videre i Hullet og på skærene til højre for uden at se noget til fisk. Så gik jeg ud på skærene til venstre for bugten. Der stillede jeg mig på en klippe der lå lige over overfladen, og med dybt vand lige ned for. Efter et par kast ud over skærene dukkede der en fisk op lige som jeg hev blinket op af vandet. Om den var fulgt med udefra eller om den kom op nedefra så jeg ikke, men den så sandsynligvis ikke mig. Den dykkede bare stille og roligt frem lige der hvor blinket havde forladt vandet. Der stod den så et øjeblik i overfladen mendens en rolig dønning kom ind og løftede den lidt op, så jeg kunne se lige ind i bølgen som i et akvarie. En flot blankfisk på ca. 1.5 kg med udspilede finner. Så forsvandt den stille og roligt ned igen. Det var det sidste jeg så til fisk den dag.

Peter fik en undermåler i venstre side af bugten ca kl 19.30 til 20.00.